Barnehage streik

Mandag gikk rundt 1000 ansatte i private barnehager ut i streik. Det skaper hodebry for tusenvis av foreldre som nå må passe barna sine selv.


Nyheter Barnehagestreik 2022 Trapper Opp Streiken Vi Skulle Mye Heller Hatt En Normal Arbeidsdag

20 hours agoTross streik for mange av de ansatte i Ragnas hage barnehage på Sandaker i Oslo får foreldre som Sofia Benito 28 og datteren Selina 1 bruke uteområdet.

. Mandag går 1007 ansatte fra 112 private barnehager ut i streik. Det gjelder omtrent 160 ansatte i Espira-barnehager og i Lærerverkstedet. 1007 ansatte i 112 private barnehager streiker mandag.

1 day agoKunnskapsdepartementet mener kommunene kan frata streikerammede private barnehager tilskuddet men har ikke pekt på en hjemmel. Eier må vurdere hvilke konsekvenser streiken. Partene ble enige om pensjon hos Riksmekleren onsdag morgen.

Det har vært streik i mange private barnehager siden natt til lørdag 15. Også Utdanningsforbundet trapper opp med 240 nye ansatte. Natt til lørdag ble det klart.

De er alle medlem av en organisasjon. 1 day agoTirsdag møtes partene til ny og tvungen mekling hos Riksmekleren. 42 nye barnehager rammes.

Her er nå til. Konflikten står mellom Private Barnehagers. Fagforbundet har meklet sammen med Utdanningsforbundet og Delta.

Vi har nå vært i kontakt med eierne av barnehagene som kan bli. Fra begge sider haglet. 48 av barnehagene som kan bli rammet av en streik ligger i Oslo.

Med ny opptrapping fra 14. Det er varslet et nytt streikeuttak med ytterligere 492 medlemmer torsdag 20. - Vi er svært skuffet over at arbeidsgiver ikke står ved løftet om å innføre livsvarig AFP for våre medlemmer i.

Over 2000 ansatte i de private barnehagene i PBL-området er i streik. 2 days agoKjære forelder ja akkurat du som kanskje sitter på hjemmekontor eller har måttet ta fri på grunn av streiken i barnehagen. Lausund sier det er slitsomt å få kabalen til å gå opp.

Fra tidligere er ansatte i Espira Ulsetskogen barnehage allerede i streik. 1 day agoBarnehagen som Melie går i har vært tatt ut i streik siden dag én. Men allerede dagen etter ble forhandlingene brutt.

Her får du svar. Massiv opptrapping over 1500 barnehageansatte klar til streik Streik i Oslo. 3600 folk som jobber i barnehage streiker.

Dette er en streik for rettferdighet. De som streiker er fra. Nå har ansatte i private barnehager vært over to uker i streik.

Vårt mål er å komme til enighet. Her er svar på noen ofte stilte spørsmål. Det betyr to uker uten lønnskostnader for barnehagene.

Fristen for meklingen var ved midnatt natt til lørdag og rundt klokka 2 ble det klart at. Vi er fornøyde med å ha. Det betyr at når barnehagen stenger på grunn av streik har ikke foreldrene mulighet til å bruke syke barn-dager med omsorgspenger slik mange har gjort under pandemien.

5 hours ago161122 0930. Selv dagene hun får være i barnehagen så må vi levere. November er over 3600 ansatte ute i streik.

En barnehage som er rammet av streik kan fortsatt være åpen så lenge det er mulig å drifte i tråd med lover og forskrifter. Dermed kan det totale. Nå vil Oslo ha en avklaring.

Streikeviljen er veldig stor. Du og barnet ditt står midt i en streik som dere ikke har. De krever bedre AFP.

Den månedslange streiken i private barnehager over. Barnehagene har spart rundt 496 millioner kroner i. Unio tar ut 59 ansatte i barnehager 115 barnehageansatte streiker i Trondheim.

De krever de samme pensjonsvilkårene som er vanlig i kommunale barnehager. Sist mandag møttes partene i barnehagestreiken til frivillig mekling hos Riksmekleren. Fagforeningene mener de ansatte i barnehagene har blitt lovet avtalefestet pensjon år etter år.

Klokken 14 varsler Utdanningsforbundet at de tar ut 21 nye barnehager i streik i Bergen fra onsdag.


Forste Streik Pa 22 Ar Dreier Seg Om En Ganske Prinsipiell Beslutning Sier Forsker


Barnehagestreiken Kontakt Mellom Partene Medlemsboom I Lo Forbund Vg


Fare For Streik I 112 Private Barnehager I Morgen Nrk Norge Oversikt Over Nyheter Fra Ulike Deler Av Landet


Barnehagestreiken Trappes Opp Igjen


7ccexkxqi760qm


Barnehagestreiken 2022


Hardt Ramma Av Streik


Wkxzvdtvfjmn3m


Sma6xtyknwwqam


W2no Auugjq1jm


Bztccph3cuos M


F4g Dfl9exejdm


Kan Bli Barnehage Streik E24


Streik I 112 Private Barnehager


Barnehage Streik Fire Nye Barnehager Tas Ut I Streik


Ny Opptrapping Av Barnehagestreiken


Na Er Over 22 500 I Streik


0vbtbz8dxdz7pm


Gpigmfkm87mlvm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel